Montag, 6. August 2007

De musikalske blondiner

Igen, kald mig en drengerøv. Kald mig hvad i vil. Men jeg indrømmer det her: jeg synes blondiner er det bedste vorherre har givet os :)

Og for at fejre disse skønjomfruer med den lyse hårpragt kommer her blodine-videoer én masse.

Vi starter i blondinernes højborge Norge hvor vi finder dejlige Venke Knusson der synger om at hun (ligesom mig) har brug for en ferie i "Holiday"


Og vi bliver i Norge, næsten da.. for vi skal faktisk til Canada for at finde Carmen Rasmusen med de norske rødder. En rigtig sommer-country-daser "Nothin' like the summer" kommer fra American Idol deltageren.


Mens vi alligevel er i Canada kommer vi til Avril Lavigne der har lavet et rigtigt fedt album som passende hedder "The damn best thing".
Nyeste single-udspil er "When your gone", en rigtig solid rock-balade.


Lidt længere syd på render vi så ind i Dolly Parton! Jeps hende country-sangerinden med de ordenlige...... stemmebånd.
Her er Jolene udsat for et seriøst clubmix.


I Californien venter Gwen Stefani (er hun mon egentlig overhovedet naturligt blondine? Hey whatever, det passer godt til hende).
Her er en video der er lige til at kramme "4 in the morning" (damn det er altså også tidligt)


Tilbage over atlanten går det til London hvor Natasha Bedingfield beviser for os at ikke alle engelske piger ligner Camilla Parker Bowls.
Her er den danse-venlige udgave af seneste single "soulmate"


Vi tager flyet tilbage til Skandinavien, nærmere bestemt Stockholm hvor hele to blonde pop-prinsesser venter med en næsten irriterende catchy sang. Her er Lucky Twice med "Lucky"


Videre går det til Belgien hvor Kate Ryan (med det borgerlige flamske navn Katrien Verbeeck er vendt tilbage til opskriften om at lave særdeles dansable udgaver af klassiske franske pop-hits. Nyeste skud på den stamme er "Voyage Voyage"


og vi slutter i Danmark med en blondine der har bevist at hun har ben i næsen og stædigheden til at blive ved indtil verden er erobret.
Her er Lina Rafn sammen med band-partneren Paw. Ladys and Gentlemen: Infernal "I won't be crying (Beatfreakz clubmix)"

Keine Kommentare: